WORKSHOPS VÅREN 2018

Nu drar jag igång igen med roliga och kreativa workshops i KOL & KRITAS hudvårdsverkstad i Mölnbo. Det blir olika teman under våren, där du kan lära dig mer om ekologiska och naturliga råvaror som används till hudvård. Råvarorna vi använder är örter, växtoljor, växtsmör eteriska oljor, hydrolater, leror, honung och bivax och ren mineralmakeup. Vi tillverkar hudvårdsprodukter, helt utan syntetiska tillsatser, som är bra både för människor och miljö.

Vi håller på ungefär 3-4 timmar och det ingår fika i avgiften.

EKOLOGISKA RÅVAROR  TILL  HUDVÅRD

8/4 kl.13.00, 200 kr  FULLBOKAD

Jag berättar och visar de olika råvarorna som används till hudvård; växtoljor, växtsmör, eteriska oljor, hydrolater, örter och leror. Jag berättar också om olika hudtyper och huduttryck. Du får själv tillverka en personligt anpassad ansiktsolja eller ansiktsbalsam och ta med dig hem. Den här workshopen passar dig som vill ha en introduktion till egentillverkad hudvård.

EKOLOGISK HUDVÅRD OCH NATURLIG MAKEUP

22/4 kl.13.00, 200 kr

Jag berättar om de olika råvarorna och visar hur du kan blanda ihop dem till olika hudvårdsprodukter som blir det bästa underlaget till din mineralmakeup. Jag visar också hur du kan använda mineralmakeup på olika sätt till att vårda, skydda och lyfta fram din naturliga skönhet. Vi plockar tillsammans fram dina personliga färger, sedan får du själv göra en hudvårdsritual och sminka dej under guidning av mig. Den här workshopen passar alla unga som gamla som vill lyfta fram det vackraste hos sig själv. Du har 20% rabatt på mineralmakeup under dagen.

ÖRTER  OCH ETERISKA OLJOR TILL HUDVÅRD OCH DOFTSÄTTNING

13/5 kl.13.00, 200 kr

Jag visar och berättar om några av de vanligaste örterna både odlade och vilda, och hur du kan använda dem till t.ex. macerationer (örtolja), infusioner(örtvatten) och tinkturer (utdrag i alkohol eller glycerol). Jag berättar vidare om eteriska oljor och sedan visar jag hur du kan blanda och använda eteriska oljor till din hudvård och som doftsättning i ditt hem. Alla örter och eteriska oljor innehåller olika verksamma substanser och och har olika verkan och användningsområde. Det finns örter  och eteriska oljor för att stödja och stärka alla hudtyper och hudutryck.  Du får välja om du vill tillverka  en bivaxsalva, parfymolja(aromaolja)  eller rumspray som du får ta med dig hem.

ANMÄLAN

Anmäl dig genom telefon eller sms 0703914460 eller mail helena@kolochkrita.se

Platserna är begränsade så du får en bekräftelse på om du har fått plats eller om det är fullt för den här gången.

Välkommen

Helena

Ekologisk hudvårdsterapeut och botanisk pedagog