BEHANDLINGAR

I vår hudvårdsateljé i Mölnbo kan du få sköna stödjande och stärkande ekologiska hudvårdsbehandlingar och rådgivning om hur du kan ta hand om din hud på ett ekologiskt hållbart sätt.  I  behandlingarna används de finaste naturliga och ekologiska råvaror och produkter helt utan  syntetiska människo och miljöbelastande ingredienser Det finns så mycket näring och verksamma ämnen i växtoljorna, örter, eteriska oljorna och lerorna som de är. Inga andra tillsatser behövs för att ge ett synbart resultat. Dofterna och känslan av växtoljorna, eteriska oljorna, örterna och lerorna är en del i den underbara behandlingsupplevelsen.

Hur du mår avspeglar sig i huden, därför är samtalet vid första behandlingen viktigt. Personlig hudvårdsrådgivning ingår alltid gratis vid ditt första besök, men det kan även bokas separat. Vi tillverkar och använder produkter, á la minute, helt anpassade efter just dig, din hud och den behandling du har valt.

Som ekologisk hudvårdsterapeut ger jag sköna behandlingar som ökar välbefinnandet och råd om hur Du kan sköta om Din hud och kropp. Genom att stärka och stödja olika processer i din kropp kan du må bättre vilket sedan avspeglar sig i din hud.

Varmt välkommen att boka tid på telefon 0703914460

Helena

ekologisk hudvårdsterapeut & botanisk pedagog

Välj en länk nedan för att läsa mer om respektive behandling

ANSIKTSBEHANDLING ENERGIGIVANDE

ANSIKTSBEHANDLING VÅRDANDE

RYGGBEHANDLING

FOT & UNDERBENS BEHANDLING

eller om råvarorna

RÅVAROR