Inlägget gjort

VÄLKOMMEN TILL KOL & KRITA BLOGGEN

Den här bloggen kommer handla om ekologiskt hållbar livsstil och då främst hudvård, eftersom det är min största passion i livet efter familjen.

”Ekologi är vetenskapen om samspelet mellan natur, djur och människor. Allting handlar om balans och det är vi människor som rubbar den ekologiska balansen genom vår livsstil och konsumtion. De flesta ämnen som rubbar balansen är så kallade syntetiska och petrokemiska som vi människor skapat för att få större skördar, längre hållbarhet och bättre vinster.  Nästan varje aktivitet som vi människor gör påverkar ekosystemet antingen positivt eller negativt. Vi kan inte avsäga oss ansvaret på något plan men för att inte drunkna i sorg och vanmakt över vad vi ställt till med vill jag här i ge både kunskap och hopp om att vi kan förändra genom medvetna val och klokare konsumtion”

Jag hävdar absolut inte att jag har en helt ekologiskt hållbar livsstil , men jag strävar efter det och jag har lärt mig en hel del genom åren, som jag gärna vill dela med mig av.

Lev skönt och tänk grönt

Helena Bohman

 ekologisk hudvårdsterapeut, socialterapeut, fru, mamma till fem barn, “Mummi” till  sju barnbarn och matte till Ookii

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *